Nieuwe keuken Koken.blog.nl

De vaste bezoekers hebben het wellicht al gezien, maar met dit berichtje wil ik de lezers via RSS uitnodigen om weer eens door te klikken naar de site zelf. Achter de schermen heb ik een beetje meegewerkt aan de nieuwe layout, en ik ben er zelf erg tevreden over. Een ‘nieuwe keuken’ is natuurlijk altijd leuk!

Alleen over 1 ding ben ik nog niet uit: de kleurstelling.

Als bloggers binnen het netwerk van blog.nl kunnen we uit 10 kleuren kiezen voor op onze eigen blog. De afgelopen tijd heb ik zo af en toe eens een kleur veranderd, maar ik ben er nog niet uit. Mijn eigen bedrijf, eet dit [unlimited], heeft donkerrood en groen in het logo en dat zijn de kleuren waar mijn eigen voorkeur naar uitgaat. Maar we kunnen ook kiezen uit blauw, bruin, zwart, grijs, rood, rose, paars en lichtblauw. Welke voorkeur heb jij? Laat het me hieronder bij de reacties weten.

Lees ook:Ik heb hele … gekleurde bloemkolen
Lees ook:Le Creuset nu ook in paars!
Lees ook:We kunnen blijven koken!
Lees ook:De kleur van het brood zegt niets over de vezels die erin zitten
Lees ook:Winnaar tickets Proef de lente

4 Reacties // Reageer

4 thoughts on “Nieuwe keuken Koken.blog.nl

 1. Marianne

  Hoi

  Ik vind dit groen wel fris overkomen!
  Ziet er verder ook goed uit, wat duidelijker!

  Groetjes

    /   Reply  / 
 2. keukenblad

  beetje late reactie maar het is een goeie kleurstelling hoor!

    /   Reply  / 
 3. Edith Dourleijn Auteur

  Dank je, keukenblad! Complimenten zijn altijd leuk, hoe laat ook ;-)

    /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>