Deel jij jouw aller laatste stukje melkchocolade?

20120227081638!Milka_LogoStel je voor: je ligt op de bank, je favoriete serie is op televisie, een pot verse thee is gezet en je haalt een reep chocolade uit de verpakking. Je favoriete smaak: Alpen melkchocolade. Je smult en geniet tot er nog maar één klein stukje over is. Je zus, moeder of vriendin komt thuis en vraagt of zij het allerlaatste stukje mag, net voordat jij het laatste stukje in je mond wilt doen..

Het allerlaatste stukje chocolade van jouw heerlijke Alpen melkchocoladereep, geef jij die weg? En wat zou jij er voor terugwillen?

Milka heeft onder de speciale campagnenaam, ‘Het laatste stukje’, uit elke chocoladereep het aller laatste stukje chocolade weggehaald. Echt waar, uit de reep ontbreekt echt precies één klein stukje. Deze vind je op de website www.hetlaatstestukje.nl weer terug. Op de verpakking staat een speciale actiecode waarmee je dus het laatste stukje weer terug kunt krijgen. De keus op de website is aan jou: stuur je de chocola op naar jezelf, of stuur je het op naar iemand die het misschien wel meer verdient? In Nederland zijn nu al meer dan 15.000 stukjes chocolade verzonden, wij durven dus best teder te zijn. Vriendschap betekent toch veel meer dan het genot van het laatste stukje chocolade?

Geen reacties // Reageer